Symposium> Groen in West

Zaterdag 9 maart was er een symposium over Groen in West met bewoners, groene bewonersinitiatieven en gemeenteambtenaren van de Groen in de Buurt-teams van de gemeentestadsdeel Amsterdam.

De middag opende met een posterpresentatie van groene bewonersinitiatieven. Het middagprogramma werd ingeleid door Esther van der Meer (namens groene bewonersinitiatieven) en geopend doorJeroen van Berkel, portefeuillehouder groen, democratisering en openbare ruimte (stadsdeel West).

Het middagprogramma In actie voor een groener West! bestond uit een korte presentatie van de uitkomsten van de peiling (Verslag peiling groene initiatieven 9 maart). onder groene bewonersinitiatieven in stadsdeel West. Hieruit bleek de hoge kwaliteit van veel groene bewonersinitiatieven. Aan drie thematafels werd inhoudelijk verder gepraat over concrete stappen voor:

Reactie van Jeroen van Berkel naar aanleiding van de terugkoppeling: we gaan ermee aan de slag! Hier vindt je het verslag (20190326 Verslag symposium Groener West).

Een heerlijke middag en begin van het nieuwe seizoen! De foto’s zijn van Vincent van Kleef.

 

 < alle nieuwsberichten